Eurasier

Eurasier

Raceinformation

Levetid

11-13 år

Vægt

Han: 23-32 kg
Hun: 18-26 kg

Højde

Han: 52-60 cm
Hun: 48-56 cm

Denne artikel er en spire. Det betyder, at den formentlig kun indeholder basale og faktuelle oplysninger samt billeder af og omkring Eurasier.

Hvis du har lyst til, at hjælpe os med, at udfylde raceportrættet, så kontakt os gerne.

En eurasier er en familiehund der står rolig, afbalanceret og selvbevidst. Det er en hunderace der er stærkt knyttet til sin familie, men tilbageholden ift. fremmede mennesker. En eurasier kan normalt sagtens begå sig med andre hunde - især hvis den bliver socialiseret tidligt.

Det er ikke en hunderace med et særpræget jagtinstinkt, så derfor vil man formentlig ikke opleve at den jagter biler, et egern eller naboens kat. Der findes dog undtagelser, da alle hunde et eller andet sted kan finde interesse i hvad som helst, hvis stemningen tager dem.

Hvis man ønsker, at sin eurasier ikke skal være helt så reserveret og afvisende overfor fremmede mennesker, så kan tidlig socialisering være vejen frem.

Når det kommer til træning, så opnår man ikke ret meget hvis man forsøger, at være hård eller forsøger, at tvinge hunden. Det vil være langt bedre, at belønne sin eurasier med godbidder og leg, når den gør det godt.

Tekniske detaljer

FCI navn

Eurasier

FCI nummer

291

Gruppe

5

Oprindelse

Tyskland

Allergivenlig

Nej

Karakteristik

Gøen

God til lejligheder

Kattevenlig

Børnevenlig

Hundevenlig

Venlig mod fremmede

Motionsbehov

Pelspleje

Intelligens

Fældning

Træning

Legelyst