Om os

Lad os være ærlige! De fleste mennesker elsker hunde! Det samme gør vi. Idéen opstod faktisk for en del år siden. Lad os lave en database med alle hunderacer i verden.

Idéen er nu ved, at blive realiseret og vi vil forsøge, at blive kilde nummer 1, når det kommer til informationer om stort set alle hunderacer i verden. Men der er lang vej endnu. Der skal researches, skrives, researches og skrives noget mere. Det skal give mening, det skal være overskueligt og det skal helst kunne besvare alle spørgsmål som en læser eventuelt kunne have.

Som læser vil man måske opleve, at der er nogle hunderacer der skrevet mere om end andre, men det kan skyldes flere ting. Enten har vi ikke nået, at researche den pågælende hunderace endnu. Det kan også være, at vi ikke kan finde mere information omkring den pågældende hunderace.

Bidrag gerne til artiklerne

Vi siger ikke nej tak til en hjælpende hånd. Hvis du ved noget om en hunderace eller sågar flere hunderacer, så skal du være velkommen til, at bidrage til artiklerne. Skulle det være interessant, så kontakt os gerne

Mangler der en hunderace?

Hvis du oplever, at der mangler en hunderace, så giv da også gerne lyd, da vi som bekendt gerne vil være kilde nummer 1, når det kommer til formidling af information omkring alle hunderacer i verden.

Men - hunderacer.dk er først begyndt, at skrive om de forskellige hunderacer d. 9. Juli 2020, så er der en hunderace du ikke kan finde, så er den muligvis allerede ved, at blive skrevet om eller står på vores "to-do-liste".

Er der funktioner eller ønsker som kunne gøre siden mere tiltrækkende?

Vi vil gerne videreudvikle konceptet og vil meget gerne høre fra dig, hvis du har ønsker, idéer eller funktioner som kan gøre hunderacer.dk bedre, lettere eller blot federe! Vi har allerede nogle ting som vi i fremtiden gerne vil arbejde på - men lige nu fokusere vi på ren og skær information/billeder af de forskellige racer. Men igen - tøv ikke med, at kontakte os. Alle input er velkomne!

Med venlig hilsen
Team Hunderacer.dk