Engelsk bulldog

Engelsk bulldog

Raceinformation

Levetid

8-10 år

Vægt

Han: 23-25 kg
Hun: 18-23 kg

Højde

31-40 cm

Denne artikel er en spire. Det betyder, at den formentlig kun indeholder basale og faktuelle oplysninger samt billeder af og omkring Engelsk bulldog.

Hvis du har lyst til, at hjælpe os med, at udfylde raceportrættet, så kontakt os gerne.

En engelsk bulldog er en dejlig charmerende hund som elsker, at være sammen med mennesker. Det er en selskabshund der har tendens til, at snorke. Den engelske bulldog er altid tæt på sin ejer og vandrer sjældent selv. Det er ikke en hunderace der bør udsættes for hård og belastende motion/aktivitet, da den kan rammes a åndedrætsbesvær - især hvis vejret er specielt varmt.

For at undgå hudirritation bør man holde folerne rene for skidt og snavs. Når det kommer til pelsen så er en jævnlig børstning nok.

Når man skal træne en engelsk bulldog, så kan det være en fordel, at være gavmild med godbidderne, da det er en hund der af og til kræver lidt tålmodighed - her kan en løs hånd med godbidder motivere hunden.

Det er normalt en dejlig og godmodig hund, der dog sagtens kan vende på en tallerken og agere aggressivt overfor andre hunde, hvis den føler sig udfordret.

Tekniske detaljer

FCI navn

Bulldog

FCI nummer

149

Gruppe

2

Oprindelse

Storbritannien

Allergivenlig

Nej

Karakteristik

Gøen

God til lejligheder

Kattevenlig

Børnevenlig

Hundevenlig

Venlig mod fremmede

Motionsbehov

Pelspleje

Intelligens

Fældning

Træning

Legelyst