Fransk bulldog

Raceinformation

Levetid

10-12 år

Vægt

Hun: 18-23 kg
Han: 23-25 kg

Højde

30 cm

En fransk bulldog er en intelligent og kærlig hund. Det er en dejlig ledsager der elsker menneskelig kontakt. Det er en hund der generelt klare sig med alle – også børn. Når det kommer til andre hunde, så er det vigtigt med tidlig socialisering, men racen generelt er ganske venskabelig og vil ofte ikke have noget problem med andre hunde. En fransk bulldog er dog ret territorial, men det kan oftest løses med tidlig socialisering.

En fransk bulldog er en nem hund, at træne så længe man gør det til en leg og formår, at få hunden til, at synes det er sjovt og underholdende. En fransk bulldog gøer ikke ret meget og ganske sjældent uden grund, så hvis den gøer, så er det formentlig fordi der er en ukendt lyd/fremmede mennesker.

En fransk bulldog har en tendens til, at blive overvægtig hvis ikke det bliver gået ture med den nogle gange om dagen. På varme dage, skal man holde ekstra øje med sin franske bulldog, da den ikke er ret god til varme. En fransk bulldog er ikke en type hund der trives ved, at blive længe i haven selv eller være for længe uden menneskeligt selskab.