Bichon havanais

Bichon havanais

Raceinformation

Levetid

14-16 år

Vægt

3-6 kg

Højde

20-28 cm

Denne artikel er en spire. Det betyder, at den formentlig kun indeholder basale og faktuelle oplysninger samt billeder af og omkring Bichon havanais.

Hvis du har lyst til, at hjælpe os med, at udfylde raceportrættet, så kontakt os gerne.

Bichon Havanaise er en smart, kærlig og venlig hund. Denne hunderace har potentiale til, at blive et dejligt medlem af husstanden. Bichon Havanaise er en lille lavbenet, robust hund. Hunden er glad af natur og elsker sin familie. En Bichon Havanaise foretrækker at være ved dens ejers side eller som minimum i samme rum som dens ejer. Skulle der nærme sig fremmede mennesker eller mennesker som den ikke kender så godt, så kan man godt være forberedt på, at den advarer sine ejere omkring ”at nu kommer der nogen”.

En Bichon Havanaise er en ganske intelligent hunderace der normalt nyder, at være sammen med andre hunde. Den er let af træne, den er opmærksom og vil gerne lære.

En Bichon Havanaise hører under gruppen selskabshunde. Den vejer typisk 3-6 kilo og bliver 20-28 cm. høj. Bichon Havanaise har en levealder på 14-16 år.

Hunderacen Bichon Havanaise stammer oprindeligt fra Cuba.

Tekniske detaljer

FCI navn

Bichon Havanais

FCI nummer

250

Gruppe

9

Oprindelse

Cuba

Allergivenlig

Nej

Karakteristik

Gøen

Gør af og til

God til lejligheder

En Bichon Havanaise kan sagtens klare sig i en lejlighed. De er meget aktive indendøre og klare sig okay uden en have. Selvom de ikke har den store brug for en have eller en gård, så kræver den dog stadig godt med motion.

Kattevenlig

En Bichon Havanaise er rigtig god med børn.

Børnevenlig

Hundevenlig

Venlig mod fremmede

Motionsbehov

Pelspleje

Intelligens

Fældning

Træning

Legelyst