American foxhound

American foxhound

Raceinformation

Levetid

10-12 år

Vægt

29-34 kg

Højde

53-64 cm

Denne artikel er en spire. Det betyder, at den formentlig kun indeholder basale og faktuelle oplysninger samt billeder af og omkring American foxhound.

Hvis du har lyst til, at hjælpe os med, at udfylde raceportrættet, så kontakt os gerne.

Til forveksling kan den amerikanske foxhound ligne den engelske foxhound. Den mest markante forskel på de 2 racer er dog, at den amerikanske foxhound er noget mere langbenet end den engelske foxhound.

Den amerikanske foxhound er blevet fremavlet til rævejagt – heraf navnet foxhound (rævehund). Det er en blanding af den engelske foxhound og den franske støver. Det er en hunderace der i dén grad er egnet til jagt – det er en fremragende jagthund. Hvis man ejer denne hunderace, så skal man være forberedt på, at aktivitet og motion skal være en del af den normale hverdag.

En american foxhound egner sig ikke til, at bo i lejlighed eller sågar et lille hus. Den egner sig til, at bo et sted hvor der er en stor have. Hvis man anskaffer sig en american foxhound, så er det vigtigt, at man sørger for, at haven er korrekt indhegnet. Det er en jagthund der besidder et stort jagtinstinkt, hvilket betyder at en fugl, en kat eller et egern kan sætte fut i benene på hunden.

Når det kommer til pelsen på en american foxhound, så er den forholdsvis nem at holde styr på. Det er ikke en hunderace der har ret mange helbredsproblemer, men man ser dog en sjælden gang, at hunden kan lide af trombocytopeni.

Tekniske detaljer

FCI navn

American foxhound

FCI nummer

303

Gruppe

6

Oprindelse

USA

Allergivenlig

Nej

Karakteristik

Gøen

God til lejligheder

Kattevenlig

Børnevenlig

Hundevenlig

Venlig mod fremmede

Motionsbehov

Pelspleje

Intelligens

Fældning

Træning

Legelyst