Border terrier

Border terrier

Raceinformation

Levetid

12-15 år

Vægt

Han: 6-7 kg
Hun: 5-6 kg

Højde

Han: 33-41 cm
Hun: 28-36 cm

Denne artikel er en spire. Det betyder, at den formentlig kun indeholder basale og faktuelle oplysninger samt billeder af og omkring Border terrier.

Hvis du har lyst til, at hjælpe os med, at udfylde raceportrættet, så kontakt os gerne.

En Border terrier er en selskabelig, charmerende og venlig hund der trives godt blandt andre dyr, mennesker og sågar mindre børn. Det er en jagthund der har et stort jagtinstinkt. Det er ikke en hund man slipper ud i det fri hvor som helst. Den har intet problem med, at jagte en fugl eller en mus - så man skal være opmærksom. Hvis man har en have, så skal man sørge for, at haven er godt indhegnet, så man ikke lige pludselig er en hund i undertal.

Det er en hunderace der har et stort aktivitetsniveau der til tider kan være ret trættende. Det er dog vigtigt, at man stiller dens behov ift. motion og træning, da den ellers kan komme til, at kede sig så meget, at dine sko og møbler bliver interessante.

Når man skal træne en Border terrier, så bør man ikke være for hård - men dog konsekvent. Variation og en god portion belønninger er vejen frem. Den har brug for noget varieret træning for, at holde motivationen.

Tekniske detaljer

FCI navn

Border Terrier

FCI nummer

10

Gruppe

3

Oprindelse

Storbritannien

Allergivenlig

Nej

Karakteristik

Gøen

God til lejligheder

Kattevenlig

Børnevenlig

Hundevenlig

Venlig mod fremmede

Motionsbehov

Pelspleje

Intelligens

Fældning

Træning

Legelyst